home Meny close
menu Meny

Muela

Muela

Muela

 

Muela ble startet av Eladio Muela León på midten av 1950-tallet, inspirert av suksessen han gjorde med sin håndlagde 38-delers foldekniv han lagde i Empetrol fabrikken hvor han jobbet på den tiden.

I dag produseres Muela i Argamasilla de Calatrava, hvor fabrikken opptar et område på mer enn 5000 m2, og de er utstyrt med de mest moderne fremstillings- og bearbeidingssystemer som produserer mer enn 350.000 enheter per år. Helt siden Muela oppstod har deres produkter; Luksus, håndlagde, sportslige, taktiske kniver og folding kniver for jakt, blitt solgt også til land utenfor Spania. I dag eksporteres rundt 70% til mer enn 50 land i fem kontinenter.

Muela er i dag en av referansefabrikkene innen håndlagde kniver for jakt, både i Spania og resten av verden - og deres kniver er høyt verdsatt for sin enestående kvalitet.

Nordic Webshops AS er norsk distributør av Muela kniver. Enten du er knivforhandler eller driver annen næring hvor Muela kniver kan passe inn, så ta kontakt for å bli forhandler. Vi tilbyr Muela til svært konkurransedyktige priser, og som forhandler kan dere være stolte av å presentere nydelig spansk håndverk som kundene garantert vil sette stor pris på.

Kontakt oss i dag, så sender vi dere priser og vilkår. 

 
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 40 av totalt 93
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 40 av totalt 93
per side
  Laster...